» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ VALSIR

ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ VALSIR

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Το εξάρτημα διακλάδωσης VBF της Valsir® έχει καθιερωθεί ως η ιδανική λύση στα συστήματα αποχέτευσης σε πολυώροφα κτίρια όπου το ύψος και ο αυξημένος συντελεστής ταυτόχρονης χρήσης των ειδών υγιεινής αποτελούν σημαντικό παράγοντα σχεδιασμού.

Ο γεωμετρικός σχεδιασμός του VBF εγγυάται τον εξαίρετο εξαερισμό της κατακόρυφης στήλης αποχέτευσης και κατ’ επέκταση των οριζόντιων διακλαδώσεων σε κάθε όροφο του κτιρίου. Επιπρόσθετα, μειώνει τις ταχύτητες ροής λυμάτων, εξαλείφει προβλήματα ανάμειξης ροών  μεταξύ των ορόφων και εξισορροπεί τις διακυμάνσεις πίεσης μέσα στο σύστημα που προκαλούν προβλήματα στις οσμοπαγίδες (σιφώνια).

Η χρησιμοποίηση του εξαρτήματος διακλάδωσης VBF προσφέρει παράλληλα και σημαντικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την εξοικονόμηση κόστους στην εγκατάσταση, καθώς παρέχει τη δυνατότητα για κατασκευή μίας μόνο κατακόρυφης στήλης αποχέτευσης χωρίς να απαιτείται κατασκευή ξεχωριστής στήλης για εξαερισμό. Το γεγονός αυτό παρέχει την δυνατότητα πολύ μεγαλύτερης απορροής (πέραν του διπλάσιου) από τα συμβατικά συστήματα αποχέτευσης μονής στήλης.

Η εταιρία Valsir® παρέχει την δυνατότητα προμήθειας του VBF με τα εξαιρετικά ηχομονωτικά χαρακτηριστικά των υλικών για συστήματα αποχέτευσης Triplus® και Silere® (12db(A) και 6db(A) @ 2.0L/s αντίστοιχα).

Συστήματα με εξάρτημα διακλάδωσης VBF της Valsir® είναι εγκατεστημένα σε μεγάλα και σημαντικά έργα σε πάρα πολλές χώρες, καθώς επίσης και στα σημαντικότερα και ψηλότερα κτίρια της Κύπρου.

Κύρια Πλεονεκτήματα
  • Η ιδανική λύση για ψηλά κτίρια - Αποφυγή κατασκευής χωριστών διακλαδώσεων εξαερισμού
  • Αύξηση φορτίου στήλης σε σύγκριση με συμβατικά συστήματα
  • Μείωση ταχύτητας των αποβλήτων 
  • Εξαιρετικός αερισμός της στήλης και των διακλαδώσεων του κάθε ορόφου
  • Μέχρι και 6 συνδέσεις στο ίδιο εξάρτημα διακλάδωσης  


Προηγούμενο: ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Επόμενο: ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ PUSH-FIT
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine