» ΑΡΧΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ SIEMENS CONNECTED HOME

Connected Home:Ένα οικοσύστημα σχεδιασμένο από τη Siemens

Το οικοσύστημα Connected Home της Siemens βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού.

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 40 συσκευές IoT ανά Hub.

Για άνεση και ευκολία, τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.
Το οικοσύστημα Connected Home της Siemens είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος σύνδεσης έξυπνων συσκευών κάτω από μια στέγη; είναι αυτοματισμός για να κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα και τις ζωές πιο οικολογικές.Υποστηρίζεται από την τεχνογνωσία και την υποστήριξη υψηλής ποιότητας της Siemens.

Τεχνολογία με σκοπό
Το οικοσύστημά Connected Home της Siemens συνδυάζει την άνεση με την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι ένα από τη μακρά σειρά των προϊόντων και των έργων της Siemens που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο πράσινο, πιο βιώσιμο μέλλον.

Το οικοσύστημα Connected Home της Siemens κάνει τα σπίτια πιο έξυπνα σήμερα και θα συνεχίσει να το κάνει αύριο. Είναι ανθεκτικό στο χρόνο - ικανό να προσαρμόζεται και να συνδέεται με πιο έξυπνες συσκευές καθώς επεκτείνεται κάθε οικιακό οικοσύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία δεν συμβάλλει απλώς στη χαμηλότερη, πιο βιώσιμη κατανάλωση ενέργειας, είναι η ίδια βιώσιμη.

Κύρια Χαρακτηριστικά

»Υποστηρίζει ZigBee 3.0
Για ασύρματη εγκατάσταση, χαμηλό ρυθμό μετάδοσης δεδομένων, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ασφάλεια και   δημιουργία οικοσυστήματος με ασφάλεια στο μέλλον.

»Εγκαθίσταται με τρία κλικ
Η σύζευξη Hub απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

»Συνδέει έως και 40 συσκευές
Χάρη στη συμβατότητα με το ZigBee 3.0.

»Ελέγχει 10 δωμάτια ξεχωριστά 
Επιλέξτε ξεχωριστά χειριστήρια θέρμανσης για κάθε δωμάτιο.

»Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%
Η βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα.

»Ζεσταίνει νερό τη νύχτα για εξοικονόμηση χρημάτων
Η χρήση τιμολογίων εκτός αιχμής μειώνει τους λογαριασμούς ενέργειας.

»Μια εύχρηστη εφαρμογή ελέγχει τα πάντα
Απλός, προσαρμόσιμος αυτοματισμός στα χέρια σας.We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine