» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ PPR K-AQUA - ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PPR K-AQUA

ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PPR K-AQUA

ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PPR K-AQUA

Τα προϊόντα πολυπροπυλενίου PPR της K-Aqua Γερμανία χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους.

Τα σύστημα πολυπροπυλενίου PPR της K-Aqua έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές ζεστού και κρύου νερού και αποτελεί το πλέον πιο πρόσφατο και καταλληλότερο σύστημα για όλες τις υδραυλικές εφαρμογές.

Το σύστημα πολυπροπυλενίου PPR της K-Aqua μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ποικίλες άλλες εφαρμογές όπως για διανομή αέρα, σε συστήματα θέρμανσης με καλοριφέρ κ.λπ. Η ειδική χημική δομή του πολυπροπυλενίου της K-Aqua προσφέρει πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες που προσδίδουν μακροχρόνια αντοχή στη θερμότητα.

Τα προϊόντα K-Aqua μπορούν να εγκατασταθούν σε οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές στου ακόλουθους τομείς:
  • Σε συστήματα υγειονομικών εφαρμογών.
  • Σε συστήματα θέρμανσης & κλιματισμού.
  • Σε εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα.
  • Σε συστήματα ποτίσματος για θερμοκήπια και κήπους.
  • Για μεταφορά άλλων υγρών.
Κύρια Χαρακτηριστικά/Οφέλη

Φιλικό προς το περιβάλλον: Τα αέρια που αναπτύσσονται και απελευθερώνονται κατά την παραγωγή του προπυλενίου και του αιθυλενίου χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη πολυπροπυλενίου. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής εξαλείφει οποιαδήποτε πιθανή ρύπανση των ποταμών και των λιμνών, καθώς το νερό που χρησιμοποιείται περιλαμβάνεται εντός κλειστού συστήματος ψύξης.

Ανακυκλώσιμο: Το πολυπροπυλένιο ανακυκλώνεται συνήθως και έχει τον αριθμό «5» ως κωδικό αναγνώρισης της ρητίνης, επιτρέποντας τον αποτελεσματικό διαχωρισμό διαφορετικών τύπων πολυμερών για την ανακύκλωση της πρώτης ύλης.

Χημική αντίσταση: Τα υλικό K-Aqua είναι ένα υλικό πολυμερές πολυολεφίνης που έχει υψηλό μοριακό βάρος. Επομένως, είναι πιο ανθεκτικό σε χημικές ουσίες όπως το οξύ, ο ασβέστης ή το τσιμέντο.

Αντίσταση σε ηλεκτρικό ρεύμα: Όπως τα περισσότερα θερμοπλαστικά προϊόντα, έτσι και το υλικό PPR της K-Aqua είναι κακός ηλεκτρικός αγωγός. 

Ηχομόνωση: Η ελαστικότητα των σωλήνων PPR της K-Aqua το καθιστά εφικτή την απορρόφηση και την εξάλειψη σχεδόν όλων των κραδασμών, που κανονικά θα εμφανίζονταν στους παραδοσιακούς σωλήνες από χυτοσίδηρο. Επομένως, το σύστημα σωλήνων PPR της K-Aqua αποτελεί ένα εξαιρετικά ηχομονωμένο σύστημα χωρίς επιπλέον κόστος.

Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα: Το K-Aqua παρουσιάζει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα (0,24 W/m.K) που συμβάλει στη μείωση της διασπορά θερμότητας (θερμικές απώλειες) και της δημιουργίας συμπυκνωμάτων.

Μικρή πτώση πίεσης: Η εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων PPR της K-Aqua είναι λεία και ομαλή με πολύ λίγες ανωμαλίες (0,0070 μ), οι οποίες επιφέρουν σημαντική μείωση στη πτώση πίεσης και αποτρέπουν την επικάθιση αλάτων και το σχηματισμό "πέτρας" στο εσωτερικό του σωλήνα.

Μη τοξικό: Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της K-Aqua είναι μη τοξικές και συμμορφώνεται με τους διεθνείς κανονισμούς.

Ευκολία στην εγκατάσταση: Οι σωλήνες και εξαρτήματα του συστήματος K-Aqua είναι εξαιρετικά ελαφριά και συγκολλούνται εύκολα.

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine