» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ VALSIR

ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ VALSIR

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ PUSH-FIT

Το πρωτοποριακό ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης SILERE της VALSIR:
Το σύστημα αποχέτευσης Silere® Push-fit είναι ένα σύστημα που αποτελείται από σωλήνες και εξαρτήματα που παράγονται από ένα ειδικά πατενταρισμένο ηχομονωτικό υλικό, το οποίο εγγυάται τη μέγιστη ηχομόνωση για κάθε εγκατάσταση αποχέτευσης.

Το σύστημα αποχέτευσης Silere® Push-fit παράγεται σύμφωνα με το πρότυπο EN 1451 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα αποχέτευσης χαμηλής και υψηλής θερμοκρασίας, ως σύστημα εξαερισμού δικτύου αποχέτευσης και ως σύστημα αποστράγγισης ομβρίων υδάτων εντός οικιακών κτιρίων, νοσοκομείων και ξενοδοχείων σε αστικές ή βιομηχανικές εφαρμογές.

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς:
Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα Silere® είναι κατασκευασμένα από ένα πατενταρισμένο από μείγμα πολυπροπυλενίου με προσθήκη ορυκτών στοιχείων που παρέχουν υψηλά μηχανικά χαρακτηριστικά σε χαμηλές και ψηλές θεμροκρασίες (αντοχή σε κρούση στους -20 °C  και δυνατότητα αποχέτευσης νερού σε μέγιστη συνεχή θερμοκρασία 95°C).

Το σύστημα αποχέτευσης Silere® μπορεί να μεταφέρει υγρά απόβλητα με τιμές pH μεταξύ 2 και 12, έχει υψηλή αντοχή στις περισσότερες χημικές ουσίες και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά λεία επιφάνεια, ώστε να αποφευχθεί η συσσώρευση εναποθέσεων στο εσωτερικό των σωλήνων.

Συστήματα αποχέτευσης με εξαιρετικές ακουστικές επιδόσεις:
Το Silere® είναι ένα κορυφαίο ηχομονωτικό προϊόν το οποίο έχει σχεδιαστεί ως σύστημα αποχέτευσης υψηλών ηχομονωτικών χαρακτηριστικών και απόδοσης. Με παροχή  αποβλήτων 2 l/s (ο οποίος αντιπροσωπεύει τον τυπικό ρυθμό απόρριψης ενός WC) τα επίπεδα επίπεδα θορύβου είναι 6 dB(Α).

Κύρια χαρακτηριστικά:

Εξαιρετική ηχομονωτική απόδοση: Με ογκομετρικό ρυθμό ροής 2 l/s η μέγιστης τιμής της στάθμης πίεσης ήχου είναι 6 dB(A). Πιστοποιημένη από το εργαστήριο Fraunhofer της Στουτγάρδης, σε συμμόρφωση με το πρότυπο EN 14366 (πιστοποιητικό P-BA 223/2006).

Ταχύτητα και ευκολία στην εγκατάσταση: Χάρη στην τεχνολογία Push-Fit, το σύστημα  Silere® είναι εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση χωρίς την απαίτηση για χρήση ειδικών εργαλείων. Επίσης, ο στεγανωτικός δακτύλιος επιτρέπει τη σύνδεση των σωλήνων και εξαρτημάτων χωρίς τη χρήση κόλλας, ειδικών εργαλείων ή άλλων χημικών υλικών.

Αντοχή σε ψηλές θερμοκρασίες: Στιγμιαία θερμική αντοχή έως και 95°C. 

Υψηλή μηχανική αντοχή: Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα χαρακτηρίζονται από μεγάλο πάχος που εγγυώνται αυξημένες μηχανικές αντοχές και υψηλή αντοχή σε κρούσεις ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και -20°C.

Υψηλή χημική αντίσταση: Υψηλή χημική αντοχή στις περισσότερες χημικές ουσίες (οξέα, αλκάλια και άλατα κτλ.) που προέρχονται από οικιστικά ή βιομηχανικά απόβλητα.

Παράγεται σε διαμέτρους από DN50 μέχρι και DN160 mm: Το μεγάλο εύρος της σειράς επιτρέπει ενσωμάτωση σε μεγάλη γκάμα έργων.

Συμβατότητα με άλλα συστήματα αποχέτευσης: Διατίθεται μεγάλη σειρά μεταβατικών εξαρτημάτων για σύνδεση του συστήματος αποχέτευσης Silere® με άλλα συστήματα αποχέτευσης όπως χυτοσίδηρο, PE, PP, PVC.

Αρχές του προγράμματος "Πράσινο Κτίριο": Το προϊόν, η ανακύκλωση του και οι διαδικασίες παραγωγής του βασίζονται στις αρχές του προγράμματος «Πράσινο Κτίριο»

Προηγούμενο: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Επόμενο: ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 3-ΣΤΡΩΣΕΩΝ PUSH-FIT
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine