» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΕΛΕΓΚΤΕΣ HVAC - ΠΡΟΙΟΝΤΑ SIEMENS CONNECTED HOME

ΠΡΟΙΟΝΤΑ SIEMENS CONNECTED HOME

Το οικοσύστημα Connected Home της Siemens βασίζεται στο ZigBee 3.0, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στην ενσωμάτωση και εγκατάσταση σύστημα οικιακού αυτοματισμού.

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται ασύρματα μέσω σύζευξης Hub σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα και το ZigBee 3.0 επιτρέπει έως και 100 συσκευές IoT ανά Hub.

Ελέγχει 10 δωμάτια ξεχωριστά με επιλογή ξεχωριστών χειριστήριων θέρμανσης για κάθε δωμάτιο.

Η βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα.

Συνδυάζει την άνεση με την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα πάντα ελέγχονται με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω της κομψής, φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (Android & iOS).

Το οικοσύστημα Connected Home της Siemens αποτελείται από τα ακόλουθα προϊόντα:

1) Κόμβος (Hub) δικτύου Connected Home τύπος GTW100ZB
Ο κόμβος GTW100ZB αποτελεί την κεντρική συσκευή του portfolio Connected Home της Siemens και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του συστήματος Zigbee και τον έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών Zigbee. Χρησιμποιείται μαζί με την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για την προσθήκη και τον έλεγχο των υπόλοιπων συσκευών στο σύστημα.
Σημείωση: Ένας κόμβος δικτύου Connected Home είναι απαραίτητος για κάθε περίπτωση χρήσης

2) Δέκτης (receiver) RCR110.2ZB
Ο δέκτης RCR110.2ZB περιλαμβάνει δύο ψυχρές επαφές και επιτρέπει τον έλεγχο του λέβητα, του ζεστού νερού χρήσης ή κάθε βάνας/αντλίας που σχετίζεται με το σύστημα HVAC. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αναμεταδότης δικτύου Zigbee.

3) Θερμοστάτες χώρου RDZ100ZB και RDZ101ZB 
Οι θερμοστάτες RDZ100ZB (ενσύρματος με ενσωματωμένο ρελέ) και RDZ101ZB (ασύρματος) χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας δωματίου σε συστήματα θέρμανσης.
Σημειώσεις: Οι θερμοστάτες RDZ100ZB και RDZ101ZB μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο ως μέρος του οικοσυστήματος Connected Home.
Ο ασύρματος θερμοστάτης RDZ101ZB χρειάζεται απαραίτητα τον δέκτη RCR110.2ZB.

4) Aσύρματος κινητήρας βάνας θερμαντικού σώματος SSA911.02ZB
Ο κινητήρας SSA911.02ZB λειτουργεί σε συνδυασμό με το Connected Home Hub GTW100ZB για τον έλεγχο της ροής του νερού και της θερμοκρασίας του χώρου.
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine