» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ VALSIR

ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ VALSIR

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 3-ΣΤΡΩΣΕΩΝ PUSH-FIT

VALSIR TRIPLUS - Η εξέλιξη των συστημάτων αποχέτευσης:
Το σύστημα αποχέτευσης Triplus® Push-fit είναι ένα σύστημα που αποτελείται από πολυστρωματικές σωλήνες και εξαρτήματα που παράγονται από ένα ειδικά πατενταρισμένο ηχομονωτικό υλικό, το οποίο εγγυάται τη μέγιστη ηχομόνωση για κάθε εγκατάσταση αποχέτευσης.

Το σύστημα αποχέτευσης Triplus® Push-fit παράγεται σύμφωνα με το πρότυπο EN 1451 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα αποχέτευσης χαμηλής και υψηλής θερμοκρασίας, ως σύστημα εξαερισμού δικτύου αποχέτευσης και ως σύστημα αποστράγγισης ομβρίων υδάτων εντός οικιακών κτιρίων, νοσοκομείων και ξενοδοχείων σε αστικές ή βιομηχανικές εφαρμογές.

Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα Triplus® είναι κατασκευασμένα από τρία στρώματα υλικού, τα οποία, όταν ενώνονται, έχουν ως αποτέλεσμα ένα σύστημα με εξαιρετικά καλά μηχανικά χαρακτηριστικά σε χαμηλές και ψηλές θερμοκρασίες καθώς επίσης και εξαιρετική ηχομόνωση.

Σημαντικά υψηλή ηχομονωτική απόδοση του συστήματος αποχέτευσης Triplus:
Το Triplus® είναι ένα ηχομονωτικό προϊόν το οποίο έχει σχεδιαστεί ως σύστημα αποχέτευσης το οποίο εγγυάται πολύ καλά ηχομονωτικά χαρακτηριστικά. Με παροχή  αποβλήτων 2 l/s (ο οποίος αντιπροσωπεύει τον τυπικό ρυθμό απόρριψης ενός WC) τα επίπεδα επίπεδα θορύβου είναι 12 dB (Α).

Κύρια χαρακτηριστικά:

Σημαντικά υψηλή ηχομονωτική απόδοση: Με ογκομετρικό ρυθμό ροής 2 l/s η μέγιστη τιμή της στάθμης πίεσης ήχου είναι 12 dB(A). Πιστοποιημένη από το εργαστήριο Fraunhofer της Στουτγάρδης, σε συμμόρφωση με το πρότυπο EN 14366 (πιστοποιητικό P-BA 227/2006).

Ταχύτητα και ευκολία στην εγκατάσταση: Χάρη στην τεχνολογία Push-Fit, το σύστημα Triplus® είναι εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση χωρίς την απαίτηση για χρήση ειδικών εργαλείων. Επίσης, ο στεγανωτικός δακτύλιος επιτρέπει τη σύνδεση των σωλήνων και εξαρτημάτων χωρίς τη χρήση κόλλας, ειδικών εργαλείων ή άλλων χημικών υλικών.

Υψηλή μηχανική αντοχή: Οι σωλήνες και τα εξαρτήματα αποτελούνται από τρία στρώματα υλικού συνδεδεμένα μεταξύ τους για να εγγυώνται αυξημένες μηχανικές αντοχές και υψηλή αντοχή σε κρούσεις ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και -25°C.

Υψηλή χημική αντίσταση: Υψηλή χημική αντοχή στις περισσότερες χημικές ουσίες (οξέα, αλκάλια και άλατα κτλ.) που προερχόμενα από οικιστικά ή βιομηχανικά απόβλητα.

Παράγεται σε διαμέτρους από DN32 μέχρι και DN250 mm: Το μεγάλο εύρος της σειράς επιτρέπει ενσωμάτωση σε κάθε είδους έργο.

Συμβατότητα με άλλα συστήματα αποχέτευσης: Διατίθεται μεγάλη σειρά μεταβατικών εξαρτημάτων για σύνδεση του συστήματος αποχέτευσης Triplus® με άλλα συστήματα αποχέτευσης όπως χυτοσίδηρο, PE, PP, PVC.

Αρχές του προγράμματος "Πράσινο Κτίριο": Το προϊόν, η ανακύκλωση του και οι διαδικασίες παραγωγής του βασίζονται στις αρχές του προγράμματος «Πράσινο Κτίριο».


Προηγούμενο: ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ PUSH-FIT
Επόμενο: ΣΩΛΗΝΕΣ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PUSH FIT ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 3-ΣΤΡΩΣΕΩΝ
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine