» ΑΡΧΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΣΥΣTHMA ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΣΥΣTHMA ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

SYNCO LIVING


Synco living – Περισσότερη άνεση στην κατοικία:

Το Synco living είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες μεμονωμένων χώρων. Το νέο σύστημα αυτοματισμού ενοποιεί όλες τις λειτουργίες, όπως θέρμανση, αερισμό, φωτισμό, περσίδες, καθώς και λειτουργίες ασφαλείας, και απλοποιεί τη λειτουργία τους. Η κατάλληλη θερμοκρασία χώρου και η κατανάλωση ενέργειας συνδυάζονται και λειτουργούν σε ισορροπία.

Το Synco Living είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού για το σπίτι με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών.

Το σύστημα επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της θέρμανσης, του εξαερισμού και του συστήματος  κλιματισμού, ενώ παράλληλα μπορεί να ενεργοποιεί και απενεργοποιεί ηλεκτρικές συσκευές και να παρακολουθεί τα δωμάτια του σπιτιού για τυχόν ύπαρξη καπνού.

Το σύστημα μπορεί να υποδείξει ποια παράθυρα είναι ανοιχτά, ενώ μπορεί να παρέχει ενημέρωση σχετικά με την εξωτερική θερμοκρασία και βαρομετρική πίεση. Ακόμη παρέχει εύκολο και βολικό τρόπο ελέγχου των φώτων και περσίδων.

Χάρη στην εφαρμογή του διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου επικοινωνίας KNX, οι ηλεκτρικές συσκευές, η θέρμανση, το σύστημα αερισμού, το σύστημα κλιματισμού και οικιακές συσκευές από διαφορετικούς κατασκευαστές μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτό εξασφαλίζει την ενσωμάτωση οποιασδήποτε μελλοντικής λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας, άνεσης και ασφάλειας.

Εκτός από το ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας KNX, η κεντρική μονάδα ελέγχου μπορεί να επικοινωνεί με άλλες συσκευές μέσω ενσύρματης επικοινωνίας KNX.


Επίσης είναι εφικτή η απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω LAN ή μέσω του διαδικτύου με τη χρήση του
web server Siemens OZW772.

Το Synco Living πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την επίτευξη της ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α σύμφωνα με το πρότυπο EN 15232
.

Μετάβαση στα προϊόντα Synco Living ....
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine