» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΡΑΒΔΟΙ ΠΕΤΣΕΤΤΩΝ ΝΕΡΟΥ

ΡΑΒΔΟΙ ΠΕΤΣΕΤΤΩΝ ΝΕΡΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ/ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ

Οι θερμαντικοί ράβδοι πετσεττών νερού της εταιρίας μας μπορούν να εγκατασταθούν μαζί με ειδικό ηλεκτρικό στοιχείο για απευθίας παροχή θερμότητας στο νερό εσωτερικά των θερμαντικών ράβδων.

Το ηλεκτρικό στοιχείο μπορεί να ελέγχεται με έναν απλό διακόπτη on/off το οποίο εγκαθίσταται στον τοίχο. Για περισσότερη άνεση και αυτοματοποιημένη λειτουργία, τα ηλεκτρικά στοιχεία είναι διαθέσιμα με παροχή για θερμοστάτη. Ο θερμοστάτης είναι διαθέσιμος με αναλογική κεφαλή ενώ μπορεί να λειτουργεί με προρυθμισμένο ημερήσιο χρονοπρόγραμμα 2 ωρών ή με μία εκ των τριών εντολών οι οποίες λειτουργούν με βάση την θερμοκρασία χώρου. 

Η εταιρία μας διαθέτει ηλεκτρικά στοιχεία με η χωρίς παροχή για θερμοστάτη σε δυναμικότητες 500W, 700W, 1000W, 1200W και 1500W ενώ τα ηλεκτρικά στοιχεία και οι θερμοστάτες είναι διαθέσιμα σε άσπρο και επινικελωμένο χρώμα.
Επόμενο: ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΠΕΤΣΕΤΤΩΝ THERMOLUX
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine