» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΕΛΕΓΚΤΕΣ HVAC - SIEMENS ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

SIEMENS ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ/ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ SIEMENS RDS110


01-RDS.jpgΈνας χώρος όπου απολαμβάνεις τη ζωή που επιθυμείς
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης είναι διαφορετικός. Διαφορετικός από κάθε άλλο θερμοστάτη που γνωρίζετε. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ωφελούν τόσο τον επαγγελματία εγκαταστάτη όσο και τον τελικό χρήστη. Εύκολος στην εγκατάσταση και σε συνεχή επαφή με το περιβάλλον του, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας. 

Έξυπνος σημαίνει ότι κατανοεί τις ανάγκες σας.02-RDS.jpg
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης έχει αναπτυχθεί για να σας παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και της δαπάνης για θέρμανση. Με το λιτό σχεδιασμό του ταιριάζει άψογα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Βρίσκεται πάντα σε επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο χάρη σε 6 ακριβή αισθητήρια: θερμοκρασίας, υγρασίας, φωτεινότητας, εγγύτητας, παρουσίας και ανίχνευσης μεικτών αρωματικών ουσιών/ σωματιδίων. Καθώς όλα αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Έξυπνου Θερμοστάτη, δε χρειάζεται πρόσθετη καλωδίωση ή προγραμματισμός.  Αυτά τα αισθητήρια επιτρέπουν στον Έξυπνο Θερμοστάτη πλήρη αυτονομία.Λειτουργία με ή χωρίς εφαρμογή 
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης μπορεί να λειτουργήσει είτε απευθείας με την οθόνη αφής είτε μέσω της εύκολης και κατανοητής εφαρμογής του Έξυπνου Θερμοστάτη. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου και παρακολούθησης του Έξυπνου Θερμοστάτη σας από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Οι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής κυμαίνονται από χρήση χρονοπρογράμματος της θέρμανσης ή/και του ζεστού νερού χρήσης, καθορισμό διαφορετικών λειτουργιών (π.χ. απουσία, παρουσία), έλεγχο υγρασίας και παρακολούθηση ποιότητας αέρα έως τη λειτουργία  Green Leaf  και πολλές άλλες. Αυτό καθιστά τον έλεγχο του Έξυπνου Θερμοστάτη εύκολο και γρήγορο.

Πλεονεκτήματα:
 • Ενεργειακή απόδοση: eu.bac κλάση A, Eco design (813/2013) τάξης IV
 • Η λειτουργία Adaptive Gain Control (AGC) είναι ένας αλγόριθμος αυτοεκμάθησης PID ελέγχου, που αναλύει τη δυναμική συμπεριφορά της θερμοκρασίας του χώρου ανάλογα με τον εξοπλισμό της θέρμανσης. Για κάθε τύπο κτιρίου βελτιστοποιεί τις παραμέτρους για να επιτευχθεί ο καλύτερος έλεγχος βρόγχου
 • Η λειτουργία Optimum Start Control (OSC) αποτελεί έναν αλγόριθμο αυτοπροσαρμογής, που καθιστά το θερμοστάτη ικανό να γνωρίζει πόσος χρόνος απαιτείται για να θερμανθεί ο χώρος, ώστε να ενεργοποιηθεί η εγκατάσταση έγκαιρα.
 • Με ένα πάτημα στο κόκκινο φύλλο, ενεργοποιείται η λειτουργία Green Leaf οπότε και εξασφαλίζεται η βέλτιστη ενεργειακά λειτουργία.
 • Ο ενσωματωμένος ανιχνευτής παρουσίας δίνει εντολή μετάβασης από την κατάσταση εξοικονόμησης στην κατάσταση άνεσης αν ανιχνεύσει παρουσία στο χώρο
 • Παρακολούθηση και έλεγχος υγρασίας και θερμοκρασίας μέσω ενσωματωμένου αισθητηρίου
 • Παρακολούθηση ποιότητας αέρα εσωτερικού χώρου μέσω ενσωματωμένου αισθητηρίου
 • Έλεγχος Ζεστού Νερού Χρήσης με ανεξάρτητο χρονοπρόγραμμα
 • Υποστήριξη WPS (Wi-Fi Protected Setup)
 • Βοηθός πλοήγησης για γρήγορη και πλήρως βοηθούμενη ρύθμιση
 • Αυτόματη online αναβάθμιση λογισμικού (θερμοστάτης και εφαρμογή)

Τα προνόμιά σας με μια ματιά
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης προσφέρει ένα πακέτο ουσιαστικών πλεονεκτημάτων. Δημιουργεί το ιδανικό κλίμα στο χώρο σας με τη βέλτιστη διαχείριση ενέργειας. Εκτός από την επίτευξη αυτών των στόχων, ο Έξυπνος Θερμοστάτης σάς προσφέρει πολλά άλλα προνόμια, αποδεικνύοντας ότι πλήρως κατανοεί και ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

image1.jpgΔιαισθητική χρήση και αυτόματες αναβαθμίσεις
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης εξελίχθηκε για να κάνει τον χειρισμό του όσο το δυνατόν ευκολότερο. Αυτό αντανακλάται στο εξαιρετικά διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και στην οθόνη, η οποία έχει περιοριστεί στα βασικά. Οι αυτόματες αναβαθμίσεις εγγυώνται ότι ο Έξυπνος Θερμοστάτης επωφελείται από τις τελευταίες λειτουργίες.


image2.jpgΥγιεινές συνθήκες Εσωτερικού Χώρου
Χάρη στο ενσωματωμένο αισθητήριο υγρασίας, ο Έξυπνος Θερμοστάτης απεικονίζει και ελέγχει την υγρασία του χώρου. Επιπλέον το ενσωματωμένο αισθητήριο ποιότητας αέρα σάς παρέχει τη σχετική πληροφορία, βασισμένο σε ένα κατανοητό σύστημα κωδικοποίησης χρωμάτων.


image3.jpgΒελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και ταυτόχρονα μείωση του ενεργειακού κόστους 
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης εξασφαλίζει λειτουργία ενεργειακής διαχείρισης καλύπτοντας σημαντικές κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης. Χάρη στη λειτουργία Green Leaf, μπορείτε να είστε "έξυπνος" και οικολογικός ταυτόχρονα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας παρακινήσει να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερη ενέργεια. Η εφαρμογή του Έξυπνου Θερμοστάτη είναι ο συνοδοιπόρος σας, ώστε να επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων - απλά χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες ελέγχου και πρόσβασης.

image4.jpgΙδανική θερμοκρασία χώρου σε λιγότερο από μια ημέρα
Χάρη στο ενσωματωμένο αισθητήριο παρουσίας και τους κατοχυρωμένους αλγόριθμους OSC και AGC, ο Έξυπνος Θερμοστάτης δημιουργεί την ιδανική θερμοκρασία χώρου όταν ο χώρος είναι κατειλημμένος. Μαθαίνει την ιδανική στιγμή για να ξεκινήσει τη θέρμανση του δωματίου μέσα σε μια ημέρα αντί τις συνήθεις ημέρες ή εβδομάδες, που χρειάζονται οι θερμοστάτες τεχνολογίας TPI. Τα πλεονεκτήματα είναι σημαντικά: Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους, καθώς και βελτιωμένη εσωτερική άνεση.

image5.jpgΓρήγορη έναρξη λειτουργίας χωρίς ανάγκη για πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Κατά την έναρξη λειτουργίας, η πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν είναι πάντα διαθέσιμη. Για τον λόγο αυτό ο Έξυπνος Θερμοστάτης χρησιμοποιεί μια μοναδική υλοποίηση επικοινωνίας δυο σημείων, η οποία δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Μόνο ένα προϊόν απαιτείται κατά την έναρξη σε λειτουργία, αποκλείοντας την ανάγκη για gateway ή router. Επιπλέον ο Έξυπνος Θερμοστάτης μπορεί να τεθεί σε λειτουργία απευθείας μέσω του προεγκατεστημένου μενού επιλογών. Ο βοηθός πλοήγησης θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα μέσα από αυτή τη διαδικασία, καθιστώντας την αποτελεσματική και εύκολη. 

image6.jpgΜοναδική λειτουργία προγραμματισμού δύο βημάτων
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης προσφέρει μια μοναδική διαδικασία προγραμματισμού δυο βημάτων. Το πλεονέκτημα: Η εγκατάσταση μπορεί να ολοκληρωθεί κατά την κατασκευή του κτιρίου ενώ η τελική ρύθμιση μπορεί να πραγματοποιηθεί αργότερα. Επιπλέον, το περιβάλλον χρήστη - μεταξύ των ευκολότερων και περισσότερο διαισθητικών στην αγορά- κάνει τη διαδικασία εγκατάστασης ακόμα ευκολότερη. Σαν αποτέλεσμα, λιγότεροι χρήστες χρειάζονται την υποστήριξή σας, προσφέροντάς σας περισσότερο χρόνο για νέους πελάτες.

image7.jpgΠλέον πρόσφατα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης
Η τεχνολογία επαγγελματικού ελέγχου από την Siemens πληροί τα τελευταία πρότυπα ενεργειακής απόδοσης για ιδιαίτερης αξίας εμπορικά κτίρια και κατοικίες. Επιπλέον, ο Έξυπνος Θερμοστάτης πληροί τους αυστηρότερους κανόνες της βιομηχανίας και είναι πιστοποιημένος κατά EU.Bac – ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό. Αυτό το επαγγελματικό πιστοποιητικό απονέμεται από το European Building Automation Controls association, αποδεικνύει βεβαιωμένη ποιότητα και ενεργειακή απόδοση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά  Standards και Οδηγίες. Η διαδικασία πιστοποίησης απαιτεί περιοδικά τεστ και αυτοψία εργοστασίου από τρίτα μέρη και διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης.

image8.jpgΈξυπνος αλγόριθμος αυτοεκμάθησης
Ο Έξυπνος Θερμοστάτης χρησιμοποιεί ένα βέλτιστο σύστημα ελέγχου εκκίνησης, το οποίο μαθαίνει τον σωστό χρόνο για να ζεσταθεί ένας χώρος. Αυτός ο αλγόριθμος συμβάλλει στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας και στη βελτίωση της άνεσης. Χάρη στο Adaptive Gain Control, ο Έξυπνος Θερμοστάτης μαθαίνει τα χαρακτηριστικά ενός χώρου σε λιγότερο από μια ημέρα και προσαρμόζεται γρήγορα χωρίς ανθρώπινη εμπλοκή.

Το μενού του έξυπνου θερμοστάτη Siemens RDS 110:


Προηγούμενο: SIEMENS RDH10
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine