» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

WD-40


WD40.jpg

Σπρέι WD40 λιπαντικό για όλες τις χρήσεις 400ml
  • Σταματά τα τριξίματα
  • Απομακρύνει την υγρασία
  • Καθαρίζει και προστατεύει
  • Χαλαρώνει σκουριασμένα μέρη
  • Ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς

Προσφέρει 5 βασικές λειτουργίες:
  1. Καθαρίζει: η μοναδική συνταγή του δίνει τη δυνατότητα να διώχνει τη βρωμιά, τη σκόνη, το γράσο, το πετρέλαιο, κ.α., να καθαρίζει την επιφάνεια και να δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας.
  2. Απομακρύνει την υγρασία: όπου υπάρχει υγρασία θα την απομακρύνει και στη συνέχεια θα δημιουργήσει μία ασπίδα προστασίας ανάμεσα στην υγρασία και την μεταλλική επιφάνεια. Το WD-40 σαν κακός αγωγός του ηλεκτρισμού σταματάει τα βραχυκυκλώματα, τα οποία προκαλούνται από υγρασία και την απομακρύνει από οποιοδήποτε ηλεκτρικό σύστημα ή σύστημα ανάφλεξης.
  3. Διεισδύει: Εισχωρεί και χαλαρώνει τους μοριακούς δεσμούς μεταξύ σκουριάς και μετάλλου, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει εντελώς τα σκουριασμένα ή κολλημένα μεταλλικά μέρη και να τα κάνει να λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  4. Λιπαίνει: Η εξαιρετική πρόσφυση του στις επιφάνειες που τοποθετείται εξασφαλίζει την ευρεία διασπορά του στα κινούμενα μέρη καθώς και τη συγκράτησή του από αυτά.
  5. Προστατεύει: Απομακρύνει την υγρασία και τα αντιδιαβρωτικά του συστατικά καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας η οποία αποκλείει την υγρασία και την διάβρωση.
Είναι ασφαλής η χρήση του σε μέταλλο, λάστιχο, ξύλο και πλαστικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες χωρίς να καταστρέψει το χρώμα.
Πολυανθρακίτης και καθαρό πλαστικό πολυστηρίνης είναι κάποια από τα υλικά στα οποία θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση προϊόντων που έχουν ως βάση το πετρέλαιο όπως το WD-40.
Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους αθλητικού εξοπλισμού.
Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το ποδήλατό σας, να καθαρίσετε και να λιπάνετε την αλυσίδα σας, τους τροχούς, τις ταχύτητες και όλα τα κινούμενα μέρη. Βοηθάει στο να ξεκολλήσετε αυτοκόλλητα.
Ψεκάστε σε στεγνό ποδήλατο για να προστατέψετε τα μέρη του και να αποτρέψετε τη λάσπη να κολλάει πάνω.
Προέλευση: WD-40 ΑμερικήςWe respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine