» ΑΡΧΙΚΗ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός ενδοδαπέδιου συστήματος
floorheating system 8.jpgΗ Klimacontrol προσφέρει εγγυημένο σχεδιασμό συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης με την βοήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από ειδικευμένους και έμπειρους Μηχανολόγους Μηχανικούς. Ένας τέτοιος σχεδιασμός περιλαμβάνει την κάλυψη των θερμικών φορτίων τα οποία υπολογίζονται από τους μελετητές του έργου, την λεπτομερή σχεδίαση των θερμοδυκτίων και αρμών διαστολής, καθώς και την επιλογή των συστημάτων του λεβητοστάσιου που γίνεται πάντοτε με γνώμονα την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Οι περιπτώσεις των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης και γενικά η θέρμανση χώρων παρουσιάζουν ποικιλία ιδιομορφιών. Με την χρήση floorheating system 7.jpgειδικευμένων λογισμικών γίνεται μια ολοκληρωμένη μελέτη βασισμένη σε όλες εκείνες τις παραμέτρους που επηρεάζουν το όλο σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης με στόχο την τελειότητα στην απόδοση του συστήματος μετά την εγκατάστασή του. Κατά τον σχεδιασμό της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στον τρόπο διανομής της θερμαντικής ισχύος. Αυτή σχεδιάζεται έχοντας πάντα σαν βάση τις θερμικές ανάγκες κάθε χώρου και επιτυγχάνεται με τον σωστό υπολογισμό των αποστάσεων των θερμοσωλήνων στους διάφορους χώρους καθώς επίσης και με τον αριθμό των θερμοδυκτίων της ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
Προηγούμενο: ΚΥΡΙΑ ΥΛΙΚΑ
Επόμενο: ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΕΝΙΚΑ
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine