» ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟÏΟΝΤΑ - ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ


 

Περιγραφή

Διαθεσιμότητα

 GAZA.jpg

Ακρυλική Γάζα

10cm. x 50m

 BETOSEAL.jpg

Υγρομονωτικό Υλικό                 BETOSEAL.

5lt.

 1FRO.jpg2FR.jpg

Πινέλο Μπογιατίσματος.

1” (25mm).
11/2” (40mm).
2” (50mm).



Μονωτικό Υλικό

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ – Ι∆ΙΟΤΗΤΕΣ:
Το BETOSEAL είναι 100% ακρυλικό, εξαιρετικά ε
λαστικό και πλήρως αδιάβροχο υλικό το οποίο αξιοποιεί τις πλέον πρόσφατες προηγμένες εξελίξεις στον τομέα των ακρυλικών ρητινών. Είναι κατάλληλο για υγρομόνωση πλακών οροφών από μπετόν ή μόνωση κεραμιδιών, ξύλινων κατασκευών, επιφανειών σοβά και ασφαλτοειδών μονώσεων. Έχει πολύ καλή αντοχή στα αλκάλια, τις ατμοσφαιρικές ρυπάνσεις, σε ακραίες μεταβολές της θερμοκρασίας και παρέχει εξαιρετική προστασία κατά της ενανθράκωσης.
Σφραγίζει υπάρχουσες τριχοειδείς ρηγματώσεις του μπετόν και αντέχει σε μελλοντική δημιουργία μικρών ρωγμών όταν η μεμβράνη του έχει το ελάχιστο απαιτούμενο πάχος. Λόγω του άσπρου αντανακλαστικού χρώματος της μεμβράνης του, το BETOSEAL συμβάλλει σημαντικά στην μείωση της θερμοκρασίας στους εσωτερικούς χώρους των οικοδομών όταν επικρατούν ψηλές θερμοκρασίες στην ατμόσφαιρα.
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  1. Τύπος: 100% ακρυλικό ελαστομερές επίχρισμα.
  2. Ειδικό βάρος: 1,15
  3. Ποσοστό στερεών κατά βάρος: 23%
  4. Ποσοστό στερεών κατ’ όγκο PVC: 26%
  5. Πυκνότητα ιξώδους: 25Co 130 KREB UNITS pH: 8-9
  6. Αντοχή στο νερό: Άριστη
  7. Αντοχή στη θερμοκρασία: Μαλακώνει άνω των 68οC
  8. Επιμήκυνση θραύσεως: 450% σε πάχος μεμβράνης 1mm
  9. Ανακτώμενη ελαστικότητα: 90% σε 10 κύκλους επιμήκυνσης θραύσεως
  10. Αντοχή σε διάτρηση: 30 Κg/cm² σε πάχος μεμβράνης 1mm
  11. Αρχικό στέγνωμα: σε 20οC: 3-5 ώρες αναλόγως της σχετικής υγρασίας, του ανέμου και του πάχους εφαρμογής.
  12. Στέγνωμα προς εφαρμογή των επόμενων στρώσεων σε 20οC: 10-12 ώρες αναλόγως της σχετικής υγρασίας, του ανέμου και του πάχους εφαρμογής.
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine